Mivel a divat folyamatosan változik és mi nők imádjuk az újdonságokat, úgy gondoltuk nem halmozunk fel táskákat raktárunkban.
Ez pontosan azt jelenti, hogy csak néhány fazonból rendelünk több darabot, a legtöbb modellből csak egy található a boltban. Gyakran hozunk új táskákat, mindig igazodva az aktuális cipő kollekciókhoz, hiszen egy jó táska semmit nem sokat ér a hozzá passzoló cipő nélkül.

tatatyó2

Alkalmi és utcai viseletek egyaránt találsz nálunk, bőr és szintetikus anyagból is.
Szintetikus táskáink általában David Jones márkájúak, ez a francia márka ugyanis nagyon megbízható, jó minőségű táskákat gyárt, viszont leginkább szintetikus anyagból dolgozik, így az ára is kedvezőbb.
A bőr táskáink változó olasz márkáktól, gyártóktól vannak. Finom stílusukban és precíz munkájukban még nem csalódtunk.
Ezen felül még cipő márkáink néhány tagja kiegészítőkkel is elődrukkolt, így az arra érdemesekből mi is szívesen válogatunk Nektek. Így találhattok nálunk Tamaris vagy Marco Tozzi márkájú táskát is.
Néhány pénztárcát is találhatsz nálunk.

10703535_300114426850514_8179090415000112940_n

 

Ha van esetleg valami különleges kérésed, nyugodtan mondd el eladóinka, és a következő táska “vadászaton” megpróbálunk kedvedbe járni. Persze ez semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra, hiszen a sikert mi sem tudjuk garantálni, de mindig nyitottak vagyunk a tanácsokra is.
A folyamatos és gyors változás miatt, nem tudunk Neked állandó kollekciót mutatni. Viszont facebookon mindig közzétesszük, ha érkezik új táska csomag. Addig is szívesen látunk üzletünkben, ahol minden darabot megcsodálhatsz.